sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Näyttelyn kaunein Kerttu

Kerttu käväisi siskon kera pyörähtämässä helteisenä iltana Suomen Collieyhdistyksen Savo-Karjalan alaosaston järjestämässä match show'ssa 9.6.2011.

Harmittavaa, että itse jouduin taaskin hikoilemaan töissä samaiseen aikaan, mutta Kerttu oli ollut taas vedossa ja niin mielissään esiintymisestä! :)



Veteraaneissa se oli ainoa osanottaja ja sijoittui näin ollen punaisten voittajaksi. Best In Show -kehässä Kerttu oli hurmannut tuomarit ja nämä palkitsivat Kertun voitolla!



Palkinnot olivat aivan mahtavat, kiitos paljon niistä! Ne tulee kyllä kaikki hyötykäyttöön! :)

Nyt pari päivää Kertun poski on ollut taas turvoksissa ja aiheuttanut huolta. Eilen pistäydyttiin näyttäytymässä lääkärillä, kun minun silmään Kertun vasemmanpuoleinen raateluhammas näyttää kummalliselta ja turvotus alkoi juurikin sen yläpuolelta. Lääkäri ei ollut sitä mieltä, että syy olisi hampaassa, mutta ei keksinyt muutakaan selitystä. Viikon antibioottikuuri nyt kumminkin aloitettiin ja heti samana iltana tabletin annon jälkeen turvotus oli jo hieman laskenut. Nyt turvotusta on tällä hetkellä juurikin siinä hampaan yläpuolella poskessa enää, mutta hampaan yläpuolelle on ikeneen ilmaantunut pahkura, jonka tulkitsisin itse niin, että sieltä on nyt tulossa mätä ulos. Että taitaa olla lekurireissu vieläkin tiedossa tämän asian suhteen.. :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti