lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuoden 2011 purkitus

Vuoden viimeinen päivä on vierähtänyt käyntiin ja olisi kai aika purkittaa kulunutta vuotta ja tehdä lupauksia tulevalle vuodelle. Noh, jos ei niitä lupauksia, niin ainakin jotain summausta vuodesta.

KERTTU

2011: Pysyi hammasvaivoja lukuunottamatta terveenä ja hyvässä kunnossa. Fysiikka pelaa hyvin edelleen, jaksaa vielä normaaliin tapaan tehdä pitkiäkin lenkkejä. Mieli on edelleen virkeä ja ilkikurinen. Silmät ovat harmaantuneet entisestään, mutta tuntuu näköä olevan vielä tallella. Kuulo vaikuttaa hieman huonontuneen(tai sitten se on vaan muuttunut entistä valikoivammaksi..). Mätsäreitä Kerttu on käynyt siskon kanssa edelleen paljon ja sieltä on hienoja tuloksia veteraaniluokista. Kaikkein parasta tässä on kuitenkin edelleen nähdä se, miten Kerttu niin nauttii esiintymisestä ja siitä että pääsee tällaisiin tapahtumiin mukaan! Tänä vuonna täyttyi myös 10 vuoden rajapyykki siinä, minkä aikaa Kerttu on elämäämme rikastuttanut.

2012: Ikää tulee mittariin jo 13v. Toiveissa on edelleen virkeitä, mukavia ja terveitä päiviä koko vuodelle! Mätsäriharrastus varmaan jatkunee.

HELKA

2011: Harrastelut olleet jäissä ajan- ja mielenkiinnonpuutteen vuoksi. Näyttelykäyntejä kertyi kaksi: Viitasaaren huisi AVO ERI2 SA PN3 -menestys(jota muistellaan huvittuneina varmaan vielä kiikkustuolissakin! :D) ja syyserkkarin AVO H. Terveyspuoli on pysynyt hyvänä ja silmätkin tarkastettiin keväällä terveiksi. Selkä jumiutuu helposti edelleen ja sitä olen välillä koittanut itse hieroen availla. Kotioloissa Helka on edelleen aivan ihastuttava, rakastava ja helppo persoona, joka tahtoo olla kaikessa tekemisessä läsnä. Vieraista koirista se ei edelleenkään pidä taikka se asia tullut helpommaksi, mutta omassa laumassa ei ole minkäänsorttisia ongelmia ja Oili on nykyään huippu kaveri sen mielestä!

2012: Ei oikeastaan mitään suunnitelmia. Ehkä jokin näyttelykäynti ja muuten toki olisi kiva, että terveys pysyisi yllä ja muutenkin elämä normaaleissa uomissaan!

OILI

2011: Osaamistasossa ei tapahtunut oikeastaan juuri edistymistä(syy löytynee hihnanpään ajanpuutteesta ja motivaatio-ongelmista). Kaikenkaikkiaan Oili on aikuistunut vuoden aikana todella paljon etenkin fyysisesti, mutta myös henkisesti se on nyt etenkin loppuvuodesta kasvanut. Sisätiloissa se on nykyään melko rauhallinen ja huomaamaton, mutta ulkona varsin eläväinen ja tykkää leikkiä, juosta ja peuhata. Sosiaalisuutensa suhteen se on aivan ihana. Se ei arastele yhtään ketään ihmisiä ja kaikkien tapaamiensa koirienkin kanssa se on tullut moitteetta juttuun tähän mennessä. Riista sitä on alkanut nyt hieman enemmän kiinnostaa ja jänön perään on sinkoiltu muutaman kerran.. Muutenkin se on vähän kuriton tapaus ja kiellot menevät monesti kuuroille korville. Terveysjutut on olleet tähän mennessä kohdillaan ja keväällä silmä- ja polvitarkastuksista tuli priimaa tulosta. Näyttelyitä kierrettiin useampi junnuluokassa tulosten vaihdellessa EH:sta vara-SERTiin. Kaikenkaikkiaan Oili on aivan ihanan positiivinen hieman yksinkertainen nuori hupakko, joka tuntuu ajattelevan kaikesta positiivisesti ja nauttivan elämästään täysillä. Se tuntuu myös persoonallaan ihastuttavan monia ihmisiä.

2012: Joitakin näyttelykäyntejä. Lonkka-, kyynär- ja selkäkuvat jossakin vaiheessa todennäköisesti alkuvuodesta. Harrastus- ja tulostavoitteita lienee turhaa asettaa. :P

HIHNANPÄÄ

2011: Puursi ahkerasti pesulassa työhommissa lähes koko vuoden, teki talkootöitä näyttelyissä ja lappalaiskoiraporukassa. Sai hankittua itselleen opiskelupaikan ja haave klinikkaeläintenhoitajan urasta pääsi kokeilemaan toteutumistaan. Muutto Paimioon ja uuteen ympäristöön totuttelua. Näyttelyissä ja agilitykisoissa tuli käytyä useita kertoja kuvailemassa.

2012: Ahkeraa opiskelua ja paneutumista alaan. Olisi kivaa, jos koirien kanssa harrastamisen suhteen saisi mielenkiintoa palautumaan, mutta saas nähdä riittääkö edes aika.. Talkoohommiin koitan omalta osaltani osallistua niin paljon kuin resurssit sallivat ja näyttelyissä(plus erilaisissa kokeissa ja kilpailuissa) tulee varmaan käytyä katselemassa ja kuvailemassa. Tavoitteena myös koittaa toki kaiken ohella imeä kaikenlaista tietoa ja käsitystä lapinkoirista kaiken ohella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti