lauantai 14. huhtikuuta 2012

Paimiossa taas

Harjoitteluaika Siilinjärvellä vierähti erittäin nopeasti ja mukavissa merkein. Paljon kaikenlaista uutta tuli opittua ja paljon on vielä opittavaa! Suuret kiitokset Karvaisen Kaverin väelle ja potilaille. :) Pääsiäistä edeltävän viikon pidin "hiihtolomaa" ja se hujahtikin nopeasti roikkumaan jääneitä asioita hoidellessa, kavereita tapaillessa ja Maavedellä Miskajasminillakin ehdin pyörähtää pitkästä aikaa. :)

Pitkänä perjantaina noin viikko sitten tulikin jo aika tehdä lähtöä etelään välietapin kautta. Pääsiäinen vietettiin melko isolla koirapoppoolla Ylöjärvellä ja sen jälkeen vielä yön verran Pirkkalassa pienemmällä porukalla. :D Pääsiäisen aktiviteettiin kuului koirilla riekkumista vapaana ja parissa näyttelyssäkin tuli pyörähdettyä.

Vesilahden ryhmänäyttelyssä 7.4. olivat mukana Oili ja Severi (Miskajasmin Olkihattu). Oili oli kauheassa karvanlähdössä ja olin aiemmin uhkaillut etten sitä kyllä kehään vie, niin nielin kuitenkin ylpeyteni ja ajattelin että onpahan maksettu kehätreeni edes, kun rahoja ei kuitenkaan saa takaisin. ;) Ja niin vaan Neiti Alaston sai kuitenkin tuloksen AVO EH Sakari Potin tuomaroimana - uskomatonta! :D Avoimen luokan narttuja oli paikalla huikea määrä, 15 kpl! Ei todellakaan hassummin ja nyt on hyvä jäädä (todennäköisestikin hyyyyyyvin pitkälle) karvankasvatus- ja näyttelytauolle. ;) Severi esiintyi upeasti varsinaisena lapinkoirapatsaana ja saavutti sekin tuloksen AVO EH. :) Pääsiäisen näyttely kun oli kyseessä, niin järjestäjät olivat hauskasti keksineet jakaa kaikille osallistujille suklaamunat - siitä ideasti ehdottomasti plussat! :D Ja eipä muutenkaan ollut kyllä kauniissa aurinkoisessa kesäpäivässä mitään valittamista!



Tällaista mieltä Poti Oilista oli:

"Musta. Lähellä ylärajaa oleva. Oikeat mittasuhteet. Hieman ilmava vaikutus tänään. Kevyt oikealinjainen pää. Tiivis runko. Raajaluusto saisi olla vahvempaa. Hyvät kulmaukset. Turkki ei parhaimmillaan. Oikea-asentoinen häntä. Hyvä liike. Rauhallinen luonne.
Mittaustulos: 47cm
Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä"

9.4. tehtiin vielä vielä Severin kera näyttelyreissu Ruovedelle, jossa vietettiin päivä taas mukavasti koiria katsellen ja valokuvaillen sekä Severi kävi toisen AVO EH:n kehästä hankkimassa. Iltasella tuli sitten meidän Oilin kanssa aika suunnata Paimioon ja nyt ollaankin sitten taas viikon verran palauduttu opiskeluarkeen.

Kevättä Paimiossa

Oli kyllä melkoinen shokki suorastaan tulla taas Paimioon, kun lumet olivat jo muutamaa pientä kasaa lukuunottamatta lähteneet ja kevät jo pitkällä! :O 
(Yllä hieman näkymää Paimion tämänhetkisistä maisemista lenkkeilyn ohesta.) Toppatakki ja talvikengät tuli huomattua olevan liikaa, vaikka ne vielä Tampereen seudullakin ihan tarpeen olivat! Ja meillä kotosalla Savossa nyt oli vielä aivan talvi ja vähän harmitti jättää mitä loistavimmat hankiaishanget ja pilkkijäät sinne taakseen! Onneksi sentään kertaalleen ehti pilkilläkin tänä keväänä pyörähtää(Kerttu oli kalakaverina matkassa!) ja koirakavereitten kanssa ehdittiin kiertää jokunen lenkki järven jäällä. 


Kertun kanssa pilkillä

Oilille olisi nyt viimein lonkka-, kyynär- ja selkäkuvausaikakin varattuna Vapun jälkeen. Aika jännää kuulla millä tolalla se puoli Oilissa mahtaa olla! Suorastaan hiki hatussa koitetaan nyt myös harjoittelupaikkaa kesälle ehtiä, kun harmikseni harjoittelupaikat Kuopiosta oli ehditty täyttää jo aikaa sitten siinä vaiheessa, kun minä paikkoja kyselin. :( Vähän huonolle näyttää sen puoleen, että voi olla että joudutaan Oilin kanssa jopa jäämään Paimioon kesäksi asumaan ja täältä kautta sitten harjoittelua tekemään, kun majoitusasia on ikuinen ongelma vaikka harjoittelupaikkoja varmasti voisi vähän muualtakin löytyä. Katsotaan, katsotaan mitä tuleman pitää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti